Rätt stil i sommar

Rätt stil i sommar

Vi inspirerar dig till en säker stil i sommar, som funkar lika bra till en välklädd kväll på stan som en avslappnad dag vid havet. Västkusten och havet ligger oss nära hjärtat, och vår kollektion inspireras av svensk sommar med allt vad det innebär. Här följer ett par tips till en lyckad  stil i sommar.

sebago-ss18-billdal-lowres-080

Svalkande linne

Linne har en skön textur och svalkande egenskaper vilket gör det perfekt under varma vår- och sommardagar. Inför årets säsong har vi lanserat en kortärmad linneskjorta i tre olika färger, som passar bra till våra populära linneshorts.

Bekvämt och ledigt

Vår armlösa klänning med ett klassiskt blåvitrandigt mönster är följsam och skön vilket snabbt kommer göra den till ditt nya favoritplagg i sommar. Komplettera med ett par stilfulla Litesides™ i vitt, en bekväm och lätt sko som passar lika bra vid havet som i stan.

sebago-ss18-billdal-lowres-016
sebago-ss18-billdal-lowres-025-crop

Sportigt

Funktion behöver inte ge avkall på stil. Vi har shorts och andra plagg i snabbtorkande och följsamma material för aktiva dagar vid havet. Våra Performance Shorts är gjorda i ett lätt, stretchigt och bekvämt material, och har flera smarta fickor för att säkert förvara dina småprylar.

Scroll to Top