Lookbook SS19

SKW5663
Säsongens nyheter är här!

Vår- och sommarkollektionen

Ny kollektion!

Det är nu dags att ersätta de varma vinterplaggen i garderoben med vårens nyheter! I den nya vår- och sommarkollektionen finns nyheter som är designade för en aktiv livsstil och med säsongens trender i fokus. Här kan du upptäcka vårens stora trender som tar dig stilsäkert genom hela säsongen.

randig tröja
RANDIGT

Marina ränder

marina ränder

Randigt har sedan länge varit ett säkert kort i garderoben, och så även detta år. I vår och sommar ser vi allt från de mer klassiska ränderna, till maffiga blockränder. Denna marininspirerade stilen är ofta enkel att matcha och även möjlig att både klä upp eller klä ner. 

randig tröja och tröja med logga
VITTFRR

VITT MÖTER VITT

vitt möter vitt

Ta dig an våren i en lika ljus outfit! Vitt är ett stilsäkert val denna säsong och gör sig extra fint monokromt, alternativt med en kontrasterande accessoar för att bryta av med en annan färgskala. Säsongens kollektion har flera enfärgade plagg som passar både under ledigheten men också vid mer uppdressade tillfällen.

SKW5660
SKM6253
logo

tydliga detaljer

TYDLIGA DETALJER

Tydliga och markanta logotyper går att hitta hos både dam och herr i säsongens kollektion. Även prints som går ton i ton med resterande del av plagget syns på flera ställen. Det finns också shorts med kontrasterande ficka och andra plagg med iögonfallande detaljer. 

KOLLAGE
Docksides skor
mönster

BLOMMIGT

BLOMMIGT

Hos både dam- och herrkläderna går det inte att missa att tydliga mönster är en stor trend i år. Det finns plagg med stora och färgglada blommor samt andra med mer diskreta och mindre mönster.

Ett tips för att enkelt matcha mönster är att fånga upp en färg i mönstret och bära denna på resterande plagg. På så vis blir din outfit enhetlig även när du bär mönster.

SKW6677
Scroll to Top